Costa Ricaanse


Costa Ricaanse 1.0

vrouw met de Costa Ricaanse nationaliteit; vrouw die behoort tot het Costa Ricaanse volk; vrouw die afkomstig is uit Costa Rica; inwoonster van Costa Rica

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Costa Ricaanse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Hij vertelde ons over zijn jeugd in Ecuador en hoe hij verliefd was geworden op een Costa Ricaanse, die hem had meegenomen naar San José, waar hij demografie had gestudeerd en Engels had geleerd.

    http://books.google.nl/books?id=V6aBsvOrDG0C&pg=PT137&lpg=PT137&dq=%22een+Costa+Ricaanse+die%22&source=bl&ots=rmDKCuvb48&sig=X7Y4WEllVh10kyJ7z6kPJe095Ks&hl=nl&sa=X&ei=ymveUr29JdSrhAfTt4HoAw&ved=0CC8Q6AEwAA#v=onepage&q=%22een%20Costa%20Ricaanse%20die%22&f=false,

    In het vliegtuig naast me zat een Costa Ricaanse, die na een halfuur gesprek voor DSM bleek te werken, nota bene een Nederlands bedrijf!

    http://jorritdevries.waarbenjij.nu/reisverslag/3003986/guate-guate-aguacate,

    Een gigantisch project op poten gezet door ene Jim Gale, een Amerikaan met ondernemingszin, getrouwd met een Costa Ricaanse, die een stuk grond van - God vraag ons niet hoeveel - hectare heeft gekocht om er een eco community te stichten.

    http://eco-tripping.blogspot.nl/2013/03/eco-community-in-de-bergen.html,

    Per land mogen er slechts twee zwemmers zijn per nummer. Toch stonden er eigenlijk drie Duitse meisjes op het podium na de 200 m vrije slag. De 23-jarige Costaricaanse van Duitse afkomst Claudia Poll, won voor Van Almsick en Hase.

    De Standaard,